Lányok! Ti ebben jobbak vagytok. Akinek ilyen stílusú a haja, mit tesz azért, hogy pontosan így nézzen ki a haja? Fénykép lent! Mit kell használni/szedni, hogyan/mivel kell formázni?
Megtalálod a leírásban. :)
De ahhoz, hogy egy férfi hosszú haja pont így nézzen ki, mint a képen, ahhoz mit/miket kell használnia, illetve mivel formázhatja (ha kell egyáltalán valahogy formázni)?
Ez nem így működik. Fogalmam nincs hogy a képen szereplő férfinak ez a természetes haja, valamit csinál vele, vagy paróka. Ugyanígy nem tudom hogy neked milyen hajad van.
Például van akinek természetesen ilyen színű mindig a haja, van akinek ilyen lesz ha a nap kiszívja, és van aki csak festéssel érheti el. Hiába mondom hogy üldögélj sokat a napon, ha fekete hajad van, sose lesz ilyen.
A textúrája szintén, vagy természetesen hullámos, vagy be van szárítva. Ha neki természetes, akkor csak megmossa és levegőn hagyja megszáradni, de neked lehet hogy ugyanezen módszerrel göndör, vagy szögegyenes és lapos haj lesz a végeredmény.
Sőt, az is lehet hogy a te hajad egyáltalán nem alkalmas erre a frizurára, mert például túl vékony szálú ahhoz hogy ilyen tartása legyen a tövénél és ilyen dúsnak nézzen ki.
A formára lettem volna kíváncsi, nem a színre. :)
Az azonban lehet, hogy paróka és nem a természetes hajstílusa.
A kérdés:
Ha az enyém hajlamos lenne a hullámosodásra (egy újabb kisebb kérdés: mire lehetnek "hajlamosak" a különböző hajtípusok? milyenek lehetnek hosszú állapotukban a különböző fajta hajszálak?), akkor mit tehetnék, ha azt szeretném, hogy éppen ilyen (lásd: fénykép) legyen az enyém is?
(Természetesen anélkül, hogy az a módszer (vagy szer) destruálná a hajamat.)
Nekem az tetszik ebben a fazonban, hogy olyan dúsan indul a fejtetőről, majd egészen egyenesen hullik alá és csak a legvége egy kicsit hullámos.
Ezt szeretném elérni. Igen, férfiként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!