Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok??kinek mi vált be ?

Mit ajánlotok??kinek mi vált be ?

Figyelt kérdés

Az a problémám,h nagyon pattanásos lettem .de mindenhol .nem az a nagy hanem az a sok pici.egyszerűen nem tudom mit csináljak.használok sima szappant ,hátha leszáritja,de semmi .kinek mi vált be ??

Esetleg h alapozót váltottam attól is lehet ??

2020. júl. 5. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A szappan az pont rossz az arcbőrnek. Inkább vegyél egy rendes arctisztitot ami passzol az arcbőrödhöz.

Az alapozótól simán lehet. Nekem is volt olyan hogy miután váltottam kijöttek

2020. júl. 5. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kiegyensúlyozott étrend vált be.

A szappannál biztosan jobb az arctisztító. Valamint az alapozó is lehet, hogy más vagy rosszabb minőségű, mint ami a bőrödnek kell.

2020. júl. 5. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem ezek váltak be:

Ne egyél sok egészségtelen dolgot (chips, Nutella, hamburger stb)

Mozogj sokat, meg egy picit napoztathatod is. De ne sokat, mert egy idő után rossz lesz neki.

Használj inkább BB krémet, így nyáron, mert az hidratálja a bőröd, és nem tömíti el úgy a pórusokat, mint az alapozó.

Micellás vízzel egy nap 2X 3X töröld át a bőröd, és tényleg ne bántsd, ne is tapogasd, és majd elmúlik:)

Feketeszappan, rózsavíz tök jó rá.

NE NYOMOGASD!!!!!

2020. júl. 5. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

Ha napoztatod, napozás előtt radírozd le a bőröd, valami apró szemcsés radírozóval, így előkészíted a bőrödet, és aztán kenj rá mindenképpen naptejet.

Egyébként szoktasd hozzá szép lassan a bőröd, pl:

Első nap 10 perc

Második nap 25

Harmadik nap 35

Így jobb, mintha egyszerre "lesokkolod" a bőröd, hogy órákon át napoztatod

2020. júl. 5. 18:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Heti egy szoli van h hátha leszáritja

Ugye otthon vettem alapozót azt használtam sokáig

De elfogyott és itt németben átáltam másra és lehet ez is közre játszik

Köszi a válaszokat

Sokat segített 😘

2020. júl. 5. 18:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Loereal Paris

Perfekt match

Ezt hasznalom most

Nem is ratyi fajta szóval nem tudom

2020. júl. 5. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Este lemosod rendesen? Nem lehet, hogy nem jön le rendesen, és beleül a pórusaidba?
2020. júl. 5. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pár napig pihentesd az arcod mármint hogy ne kenj rá semmilyen alapozót, csinálj zöld teát és a filterjével töröld át az arcod. Nekem bevált az is.
2020. júl. 5. 18:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Vettem arc tisztítót

Mi cellás vizet is

Meg nem tudom h az is közre játszik ,h volt nőgyógyászati műtét és március óta se jött meg csak egy egy napot és a hormonok játszanak

De már nagyon nem érzem magam jól és úgy nézek ki mint egy kiskamasz ..már párom is ezt mondja ..de persze viccesen

2020. júl. 5. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen arclemosó tonik, meg krém is,hátha hatásos. De lehet,hogy ez ilyen kamaszkori dolog, és ha nagy leszel, elmúlik; de egyébként még, jól írták a szappanrók; nekem egyszer egyik osztálytársam mondta, hogy egyszer nem volt otthon sampon,és szappannal mosott hajat; de és szóval zsírosabb lett, mint előtte, tehátszóval a szappan az zsíros.
2020. júl. 29. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!