30 eves korban milyen ejjszakai kremet ajanlotok, ami megfizetheto is?
Köszönöm, karácsonyra már kértem helyesírási szótárat, remélem megkapom.😊
Hasznos volt a válaszod, ment a zöld, el is húzhatod magad innen. 😉
1.Kétlem, hogy 30 évesen ránctalanító kéne.
2. Az ilyen krémek amúgy sem érnek semmit sem. Ugye nem gondolod, hogy egy varázskrém majd megakadályozza/késlelteti a biológiai folyamatokat? Ha elhiszed, akkor hülye vagy, úgy, mint a többi aki megveszi. Pont erre alapoznak az ilyeneket gyártók. A barom fizet érte jó sokat.
3.A génjeidtől függ kb75-80%-ban hogy hogyan és milyen gyorsan öregszik a tested. Ezt magadra való odafigyeléssel és egészséges életmóddal tudod még késleltetni.
Ha szarok a génjeid, kenhetsz te magadra bármit.
Ha pl. a ricinus olaj valóban hajnövekedést serkentő hatású lenne, akkor nem lennének kopasz emberek. :)
Ha a ráncatlanítók működnének, nem lennének ráncos emberek.
Köszi 3-as.
Inkább a megelőzésre fókuszálnék, azért egy jó hidratálókrém szerintem hasznos lehet. Sportolok ami vérkeringés szempontjából pozitívan hat a bőrre és megpróbálok sok vizet inni. Nem csodaszert keresek csak egy kis üdítő krémet. 🙂 Érzékeny a bőröm, hamar kipattogok sajnos, ezért nem merek kipróbálni mindent, de örülnék, ha valaki pozitívan nyilatkozna valamelyik termékről amit érdemes használni.
Ahhoz hogy a ráncokat megelőzd első sorban belülről kell táplálni: sok folyadék, vitaminok a napi ajánlott mennyiségben és én pluszban szedek kollagént is, a lifetiltes pl nagyon jó. Már egy éve szedem, sokkal feszesebb a bőröm mint amilyen volt, persze így is vannak ráncaim de maga a bőröm egészségesebb. Pattanasaim pl egyáltalán nincsenek.
Arckrémbol meg hát... Számodra mi tartozik a meg fizethető közé?
Én használtam vichy termékeket, amikkel meg voltam elégedve, és szerintem árban is jó viszonylag.
Több félével kísérletezten, de amiket a rossmannban lehet venni pl Garnier vagy nivea vagy loreal, nekem nem használtak vagy nem is tudom, nem éreztem változást, ez alól egyetlen kivétel, amit azóta is használok és nagyon szeretem, a Neutrogena hydro boost termékcsalád, az éjszakai arcgél nagyon bevált nekem, illetve a szemkörnyékápoló és a tisztító gél is tök jó , ez mondjuk olcsóbb kategóriás mint a vichy, de én úgy vagyok vele hogy inkább kifizetem a kétszeresét csak normális legyen. Azért nem mindegy mit kensz az arcodra.
Ja. Meg az avon c vitaminos szérumát szoktam kenni.
Na szóval kollagén, vitaminok, napi 2 l folyadék, Neutrogena hydro boost, avon c vitamin szérum.
(Annyira nem értem, hogy aki szépségipar ellenes, az mi a rákot keres itt.)
Kérdező, mik a bőrproblémáid? Mit vársz a krémtől? Milyen állagot preferálsz, géles, krémes, olajos? Használsz valami mást?
Köszönöm a Vichy-t kifogom próbálni, már szemeztem vele. Igen, a folyadékbevitel a legfontosabb szerintem is.
Arckrémeknél árban a határ a csillagos ég, de nem hiszem, hogy annyit is használnának, de ártani sem ár egy éjszakai krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!