Help! Mit tegyek? Nagyon fénylik az arcbőröm, és zsíros hatást kelt! Mivel mossam? Valami házipraktika? 17/L
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 10:24
1/5 anonim válasza:
Nekem is zsíros pattanásos bőröm van és anyukám azt ajánlotta,hogy kamilla teával mossam le,gőzőljem meg uborkával kenjem be.
2/5 anonim válasza:
Én is ugyan igy vagyok és ennyi idős kiváncsi leszek a válaszokra.
3/5 anonim válasza:
Én 26/L vagyok.
Nem házi, csak félig a módszer.
Himalaya Herbals uborkás-citromfüves arcszappan, utána Alverde gyógyiszapos arctonik, majd Ilcsi almás-citromos habkrém, vagy Ilcsi csipkebogyó habkrém.Esetleg egy másik krém: Herbs of Bulgaria. Levendulás arckrém zsíros bőrre.
4/5 anonim válasza:
moss arcot sima szappannal először is.
ne használj alapozót!! csak púdert és esetleg korrektort de csak a pattanásokra.
és tojás fehérje... felvered habnak és felrakod az arcodra. olyan sima lesz mint a babapopsii *.*
5/5 anonim válasza:
én is voltam ebben a helyzetben.
nekem kozmetikus mondta h csak sima meleg(!) víz és valami normálisabb szappan . bevált ;) .
és esetleg hetente 1x-2x használok arclemosót is.
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!