Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Új frizura és lila szín...

Új frizura és lila szín göndör hajra?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Készítettem egy montázst nektek.

Ilyen a hajam átlagosan, mint a bal oldali képen, q legrövidebb ilyen volt, a jobb oldalin.

Az alsó lila szín viszont nagyon tetszik.

Nem tudom, itthon hogy, mivel tudnék ilyesmi színt varázsolni, ami utána nem vöröses narancssárgán kopik ki.

A másik a fazon.

Jelöltem a sárga vonallal a zavaró részt, a pinkkel pedig akit szeretnék, vagyis aminek zavar.

Ahogy előre hajolok, a hajam nagyobb része előre bukik és nem látok tőle. Így inkább begumizva hordom, amitől iszonyatosan hullik.

Fonni sem szeretném az is roncsolja.

Nem tudom, mit lehetne kezdeni vele egy sima hajpánt is nagyon bénán áll, tanácstalan vagyok.

Tudnátok nekem esetleg frizurákat ajánlani, amik kényelmesek?

Szeretnék változtatni a külsőmön, szeretnék vonzóbb kenni a hajam által.

[link]

Köszönöm!

22/l

2020. júl. 3. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A színt fodrászkellékesnél vásárolt festékkel tudod elérni. Bár mivel sötét a hajad én először kicsit leszivatnám. Ehhez is tudsz segítséget kérni a fodrászkellékesnél.

A vonalazgatós dolgot nem értem, de ahogy látom nincs konkrét választékod csak dobálod a hajad. csinálj oldal választékot és amelyik oldalra választod tűrd a füled mögé és nem lóg az arcodba.

2020. júl. 3. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
A rövidebb haj szerintem jobban néz ki:)) a lila szín is nagyon szép,feldobná. De szerintem ne nagyon világosítsd ki,jól nézne ki ha ilyen nagyon sötét lila,épphogy látszik. És úgy nem károsodna a hajad
2020. júl. 3. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt ne próbáld meg otthon festeni. Mindenképpen fodrász.

A vágáshoz is fodrász kell. Gondolom, nem tudod magadnak megcsinálni. A hosszú haj mindig ilyen, ha előrehajolsz és nincs sehogy összefogva, akkor előrehullik. Mondjuk és betűröm a fülem mögé :)

De használhatsz csatot, hogy az első részét, vagy oldalt elcsatold. Vagy nem gumizod össze az egészet, csak a felső réteget.

2020. júl. 3. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Leszivatni nem szeretném! Nem annyira erős a hajam, hogy jól jöjjön ki belőle.

Sajnos a fülem mögé gyűrve förtelmesen nézek ki, privátban szívesen megmutatom.

Csatra példát tudnátok esetleg mutatni?

2020. júl. 3. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!