Szerintetek kb mennyibe fog kerülni?
Figyelt kérdés
Évek óta nem voltam fodrásznál, mert nem volt semmi baja a hajamnak.
Hétfőn fogok menni. Azt szeretném, hogy a töredezett hajvégem megcsinálja és szeretném menetesre is megcsinálni a hajam.
Szerintetek ez kb mennyibe kerülhet?
Tudom, hogy minden fodrász más és más.. De mire számíthatok?
2020. júl. 2. 22:37
1/6 A kérdező kommentje:
Mármint úgy menetes, hogy az a lépcsőzetes szerű haj.. Nem tudom elmagyarázni😅
2020. júl. 2. 22:38
2/6 anonim válasza:
Kérj egy árlistát a fodrásztól, vaktában tényleg lehetetlen megmondani. Nem mindegy, milyen hosszú a hajad, mennyit kell belőle vágni, milyen ápolókkal kezeli...
3/6 anonim válasza:
Vidéken szerintem 3-4 ezer Ftból megvan. Budapesten biztosan több. Attól is függ, hogy valami falusi fodrászhoz, vagy valami nagyobb városban dolgozó "sztár fodrászhoz" mennél.
4/6 anonim válasza:
Na, hát, én valami olyat hallottam, hogy valaki hosszú hajat 5000 Ft-ért csinált egy alkalommal; rövid hajat meg asszem talán 2000-ért igazít... De nemtom. De szerintem olyan 5000 körül meglesz neked. Én arra tippelek. Mondjuk most ilyen kijárási tilalom volt, fodrászhoz se jártak az emberek, úgyhogy lehet, hogy most picit emelkednek az árak.
6/6 anonim válasza:
Hmm sok dologtól függ. Én vidéken lakok, nem kisvárosban, de nem is mondanám nagyvárosnak. Itt kb. ilyen 5 ezerből jönne ki szerintem, legalábbis az én fodrászomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!