Epilálás után maradandó nagy piros pöttyök? Kisebb véraláfutások?
Figyelt kérdés
Egy Philips Satinelle Essential-t használok a lábamnál, hónaljamnál. A lábamnál piros, minimálisan véres pöttyök maradnak. Már hónapok óta ott vannak.
Mitől lehet ez a lábamnál? Mit csinálok rosszul? Tanácsokat szívesen fogadok! Köszönöm!
2020. jún. 30. 23:34
1/5 anonim válasza:
Száraz a bőröd epilálás előtt?
Ha zsíros (vagyis van rajta valamilyen krém), akkor könnyen begyullad.
Először epiláltál?
2/5 1112 válasza:
Hát , én nemtom, de ha begyullad, akkor pl lehet, hogy közvetlenül a szőrtelenítés után arcszeszezd le. (nemértekhozzá)
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Száraz, teljesen. Másodjára. De az elsőnél is ugyanezek voltakm és nem múltak el.
Kedves 2. Hát...
2020. júl. 1. 00:23
4/5 A kérdező kommentje:
Mit kéne tennem epilálás előtt/után?
2020. júl. 1. 09:41
5/5 anonim válasza:
Nekem bikinivonalon és hónaljon szokott előfordulni amit írtál. szerintem egyrészt azért, mert itt vékony a bőr, másrészt meg itt a legnehezebb jó szögben, a szőrre párhuzamosan tartani az epilátort. Ezen a két részen a lassabbik fokozatot kell használnom, lehet, hogy neked lábra is az válna be. Előtte be szoktam vékonyan hintőporozni a bőrömet, hogy minél szárazabb legyen(ez csökkenti az epilátor élettartamát, úgy tudom, utána nem csinálok semmit, kipöttyösödik, de elmúlik 1-2 óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!