Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most szőkítem a hajam, lemossam?

Most szőkítem a hajam, lemossam?

Figyelt kérdés

Világos barna volt, pár hete befestettem pirossal, ami elvileg 10 mosásig marad benne. Én úgy gondoltam, hogy teljesen kijött belőle, eleve nem nagyon látszódott.

Most szőkítő van a hajamon, először a végét festettem, mármint, hogy a tövétől vagy 2 centit még nem festettem be és utána festettem a tövét. Már rajta van egy ideje a hajamon. A hajtövem szép szőkés(egy pár centis szakasz), és a többi meg pirosas. Mit csináljak? A pirosat szeretném kiszedni, de nem akarom, hogy a már eléggé kiszőkített töve eltörjön, ha tovább rajtahagyom.

Köszönöm szépen, ha válaszolsz!

2020. jún. 29. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Hajradírral kellett volna leszedned, nem szőkítővel, potyára károsítod a hajad. Ha lejárt az idő mosd le, különben az egész hajad leégeti!
2020. jún. 29. 18:22
 2/7 A kérdező kommentje:
nem csak a pirosat akarom leszedni, azért szőkítem, hogy szőke legyen.
2020. jún. 29. 18:23
 3/7 A kérdező kommentje:

a töve igazából zöldes-sárgás, a többi meg most már ilyen barackszínű, világosabb. Szerintem még egy picit rajtahagyom. Vagy inkább ne?

Egyébként köszi a választ!

2020. jún. 29. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
jaaa.. szőkítés után, festeni kell festékkel ha szőkét akarsz, plusz hamvasító sampon..
2020. jún. 29. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor ez nem esz szőke így, inkább mossam le?

2020. jún. 29. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
ha lejárt az idő akkor igen! gondolom nem akarod leégetni a hajad...
2020. jún. 29. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja, igazából nem néztem időt.
2020. jún. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!