Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék világosítani a...

Hogyan tudnék világosítani a hajamon?

Figyelt kérdés

Világosbarna hajam van, és szeretnék egy pár szőkébb tincset bele. Nem szeretném leszívatni ezért valami festéket keresek, de nem tudom mi kellene hozzá pontosan.

(A hajam sosem volt festve)

2020. jún. 25. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonloan indult az en tortenetem is egy evvel ezelott, amikor kitalaltam, hogy az elso ket tincsemet szeretnem szokere festeni. Itthon kezdtem el kiserletezgetni, sima platina szoke tartos hajfesteket vettem egy drogeriaban. A vegeredmeny vallalhato lett, de eros sargas arnyalata volt, ami nekem szemelyesen nem tetszett, ezert hamar visszafestettem kozepbarnara. Most probalkoztam itthoni hajszokitessel (kesobbi festeshez), de voroses lett az egesz hajam, amit nem banok annyira. Osszessegeben azt ajanlanam neked, hogy ha igazan szoke tincseket szeretnel, akkor a legjobb amit tehetsz az az, hogy felkeresed a fodraszodat, o fogja tudni, hogy milyen szokitesi technikat kell alkalmazni illetve, hogy hogyan lesz szep a vegeredmeny, hol fognak jol kinezni a tincsek. Illetve, hogy nem kell annyira felni a szokitestol, foleg ha fodrasz csinalja, mert megfelelo apolassal nem teszi tonkre a hajadat! :) Sok sikert!
2020. jún. 25. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Melírt ne vállalj otthon magadnak.

Fodrász szépen megcsinálja.

2020. jún. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!