Igazam van? Szerintem sok öreg színész és színésznő ott rontja el, azzal teszi magát nevetségessé, hogy nem tudja, mikor kell abbahagyni az ősz haj befestését.
Figyelt kérdés
Sok színész és színésznő még 65 után is festeti a haját, pedig 65 után már át lehetne térni az ősz hajra. Amikor egy 70 vagy 80 évest befestett hajjal látok, én komolyan megijedek.2020. jún. 28. 20:06
1/6 anonim válasza:
Magánügy. Mi közöd neked hozzá, hogy ki mit csinál saját magával?
A nők hiúak a külsejükre. Sőt, plusz a híres amerikai színészek, akik még 70 évesen is aktívak nem fognak ősz hajjal szerepelni, miközben festett haj sokkal jobb nekik.
2/6 anonim válasza:
Miért rontanák el? Ezek az ők életük, az ők hajuk. Nekik lehet önbizalmat ad, és ehhez nincs semmi köze a közvéleménynek. Kapnak így is elég hideget és meleget.
3/6 anonim válasza:
Férfiakon valóban furcsán tud kinézni és nagyon egyértelmű, mikor festve van, általában rajtuk nekem sem szokott tetszeni.
Nőkön viszont szerintem sokat dob és fiatalít a festett haj, és egyáltalán nem ijesztő, Meryl Streep például szerintem így hetvenen túl is gyönyörű a festett szőke hajával!
4/6 anonim válasza:
hát nem tudom, nekem az igényesen befestett haj az idősebb nőkön is tetszik, ráadásul sokat tud fiatalítani. tinikorom óta festem a hajam, nem hiszemy hogy idősen leállnék vele, mert "jajj 65 múltam, ezt már nem illik" :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi elrettentő nincs. Ha még van hajuk akkor miért ne fessék.
6/6 anonim válasza:
Sajnálom, hogy mindennapi dolgoktól megijedsz. Ettől nem fog megállni a világ, neked kell összekapni magad. Semmi szörnyű nincs egy igényes hajfestésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!