Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A híres színésznők miért...

A híres színésznők miért ennyire "tökéletesek"?

Figyelt kérdés
úgy értem mindegyiknek hófehér egyenes fogaik vannak, gyönyörű hajzuhataguk, makulátlan bőr, stb stb. tudom,hogy pl nekik is van narancsbőr vagy felesleges kg. nem is erre gondoltam hanem olyan tökéletes hatást keltenek egy-egy filmben. ők tényleg ilyenek vagy bárki lehetne ilyen a megfelelő stábbal, fogorvosokkal, fodrászokkal stb?
2015. febr. 1. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte bárkiből lehetne hasonló megfelelő szakemberekkel. Nekik van miből költeniük, ezért könnyebb helyzetben vannak. Én nem lennék a helyükben, mert egy hétköznapi nagyon szép (színésznőhöz hasonlító) lányhoz nem mennek oda könnyen a fiúk.
2015. febr. 1. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván kell hozzá egy "alap", de ahogy te is írtad, bármelyik átlagos nő lehet "tökéletes" nő, ha megtudja fizetni a 2 stylistot, meg 3 profi sminkest, akik mindig ott vannak. Meg igen, a fogorvosok, sebészek, a legjobb fodrászok, stb..

Ha mindezek nem lennének, ők sem lennének olyan "tökéletesek". :-)

2015. febr. 1. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert van miből költeniük a szépségük megtartására.

Azonban azért nézegess neten olyan képeket,ahol smink nélkül vannak vagy strandon lefotózzák és hát a legtöbbnek van narancsbőre.

Viszont azért jobban megtudják őrizni a fiatalságukat,hiszen van elég pénzük. A legfontosabb szerintem a lelki béke megtartása, és a stressz kiűzése az életünkből(Ami nekünk elég nehéz) na meg persze a genetikától is függ ki mennyire marad fiatalos.

2015. febr. 1. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

- A tökéletesség fontos - hisz ez nekik referencia!

- Tényleg van miből költeni magukra, sok el is "írja" vagy "íratja" költségként (mintha egy ács venne magának kalapácsot kb.)

- A film megint más A fotózás megint más.

> Filmnél meg sem tudom mondani hány ember és csapat kezén megy át az anyag és a videoszerkesztés és utómunka és a nyers filmnél is ott a Szépségipari termékek ..azaz a smink: egy gagyi nőből is lehet olyat festeni+fodrász pár óra alatt, hogy egy 14 éves gyerek nekimenne :DDD

Tehát a filmeknél annyi ágazat dolgozik karöltve és van, hogy az utómunka eltart 1 évi is egy 50 milliós usd filmnél. A nagy volumenű filmek olyan 100.000 usd-nél kezdődnek és filmenként tudsz tájékozódni .. ott már az utómunkán is,h gyors legyen százával dolgoznak.

Nagyon sok a fél vagy teljes cgi-s kiegészítés (ami ilyen félanimációsnak felel meg).

Amiről tudok, hogy teljes animációsnál Avatar volt 9 másodperces rész, amit 2 magyar csinált majdnem 2 évig - brutál erős gépekkel meg Maya szerkesztővel .. tehát mi nagyon fel sem fogjuk, hogy mi munka van egy-egy komolyabb filmmel és milyen rövid idő alatt.

De nem véletlen: a nagy volumenű filmeknél min megduplázzák a box office-t szinte 1 hónap alatt. Meg 2x-3x-4x .. "A nagy számoknál a pici is K.va shockkk" ;DD

2015. febr. 2. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!