Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ajkam fölött erősebb a...

Az ajkam fölött erősebb a szőr. Nagyon zavar! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Mintha bajuszom lenne! Mit csináljak? Engem nagyon zavar és sokszor cikiznek is vele:S:( Légyszíves segítsetek!
2008. nov. 25. 11:39
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én is próbáltam a szőkítést, de ismerőseim szerint kissé nevetséges volt. Azóta gyantáztatom.
2008. nov. 26. 07:02
 12/16 anonim válasza:

Én úgy csinálom, hogy lehúzm x-epillel, és hogyha kezd visszanőni, de még úgy látom, hogy nem vészes akkor kiszőkítem. Szerintem az első pár alkalommal menj el egy kozmetikushoz, ő meg tudja mondani hogy neked melyik lenne a jobb (a gyanta v. a szőkítés - ez függ a bőröd árnyalatától is). Azt ha már kicsit megerősödött a bőröd, és ellested a technikáját a gyantázásnak otthon is csinálhatod xepillel. Vegyél ALSOL kenőcsöt a patikában kend be vele és tegyél rá vizes vattát. Ha ezt este lefekvés előtt csinálod akkor reggelre nem lesz piros sem. - A mikrós módszerrel vigyázz, nehogy túl meleg legyen.

Csak ügyesen!

2008. nov. 29. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer ki kell tépetni a Veet sárgadobozos hideggyantázó lapocskájával. Eleinte fáj, de pár év alatt megszokod. :)
2008. dec. 1. 10:29
 14/16 anonim válasza:
Attól is függ ,hány éves vagy.Nekem 14 éves koromban azt mondta a kozmetikusom,egyelőre csak szőkítsük,mert a hormonok még beállhatnak és akkor megszűnhet a dolog.(A szőkítéssel az a gond,ha szemből rád süt a nap ,igen jól látszik!)Nem múlt el,18 éves koromtól gyantázza,nem sűrűsödött ,mostanra már csak vékony ,szőkés szálak nőnek ,ez már normális dolog,majdnem ,mint a kis pihék az ember arcán.(Ja,most 25 vagyyok.)Szerintem kozmetikussal gyantáztasd,nem túl drága és ő tudja,milyen anyagot használt ,ha esetleg gáz van utána.Egyébként a Neogranormon krém jó rá.:)
2008. dec. 2. 09:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Esetleg a végleges szőrtelenítésről mi a véleményetek?
2008. dec. 5. 14:12
 16/16 anonim válasza:
Sokba kerül és nem lehet tudni ,mennyi kezelésre lesz szükséged!De egyébként hatásos,úgy hallottam....
2009. aug. 28. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!