Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ajkam fölött erősebb a...

Az ajkam fölött erősebb a szőr. Nagyon zavar! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Mintha bajuszom lenne! Mit csináljak? Engem nagyon zavar és sokszor cikiznek is vele:S:( Légyszíves segítsetek!
2008. nov. 25. 11:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
jah és lány vagyok..:S
2008. nov. 25. 11:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

van az xepilnek egy gyantázója, pont ilyen bajuszgyantázó, kicsi lapocskák vannak benne. Én is azt használom.

Mikróba teszem kb 10 mp-re, akkor felmelegszik, ráteszem, lehúzom, és kész.

Mivel nagyon kevés szőr jön le onnan, nem szoktam kidobni egy használat után, hanem elteszem, és többször felhasználom.

pár száz forint körül van, tesco, auchan, dm, rossmann...mindenfelé kapni

2008. nov. 25. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyantázd le!attól nem erősödik és akkor nem fognak cikizni se.énis x-epilt használok nekem nagyon bevált.de ha nem mered magadnak akkor menny kozmetikushoz.pár száz forint
2008. nov. 25. 12:22
 4/16 anonim válasza:
100%
Szia! Én a kozmetikust ajánlom a házi gyantázás helyett. Sok embernek ugyanis allergiás reakció alakul ki az ajkán a gyantától, a kozmetikus viszont be tudja kenni utána olyan szerrel, ami megnyugtatja a bőrt, nem gyullad be. Plusz a kozmetikus jobban is lája, hogy hol van még szőröcske. Persze ha nincs rá időd, jó a házi gyantázás is.
2008. nov. 25. 12:41
 5/16 A kérdező kommentje:
De utána mindig gyantázni kell és ha kezd visszanőni akkor ugyanolyan csúnya:S
2008. nov. 25. 12:53
 6/16 anonim válasza:
100%
Persze hogy visszanő. Minden szőr ezt csinálja. A lábadon is, a hónaljadon is, a bikinivonaladnál is. Ha tartós megoldást szeretnél, menj el lézeres szőrtelenítőbe, és ott sok pénzért kirtják.
2008. nov. 25. 13:03
 7/16 anonim válasza:
56%
Kiirtják.
2008. nov. 25. 13:04
 8/16 anonim válasza:
100%
Szia! Én is ezt a "házi használatú" bajuszgyantát használom. Nekem teljesen bevált! Bevásárlóközpontokban, illetve drogériákban lehet kapni. Nem drágák. Egy próbát megér! :)
2008. nov. 25. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Végleges szőrtelenítés...
2008. nov. 25. 18:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
én szőkítem
2008. nov. 25. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!