Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni az ellen hogy...

Mit lehet tenni az ellen hogy ne tűnjek sápadtnak?

Figyelt kérdés
Inkább úgy mondom hogy egész nap úgy nézek ki mint aki reggel kelt szóval egy nagy csík húzódik a szemem körül

2020. jún. 27. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2020. jún. 28. 00:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem csak két ötletem van; nagyon jó az a cikk, amit linkeltek; de még annyi; hogy pl na igen, a cikk is írta, na, szóval tehát, igyekezz kialudni magad; nekem volt egy időszakom; amikor 10 és fél óra kellett átlagban alvásból egy nap. Vagy 10 órát aludtam, vagy 11-et. Egyik ismerősöm meg csodálkozott, mert őt meg már 8 óra után "kiveti az ágy", ő már 8 óra után nem bír többet az ágyban maradni, én meg simán aludtam annyit. Egy idő után nekem is volt, hogy megelégeltem, hogy úgy néztem ki, úgy definiáltam a kinézetet, hogy "mint a mosott sz_r." , na és tehát akkor először ilyen 20 órakor kényszerítettem ágyba magam; de aztán később mikor egyszer megjött, na olyankor előtte való két nap fáradtabb vagyok, akkor átálltam 19 órai fekvésre. Ja és arra még, hogy a legutolsó tömegközlekedési eszközzel mentem, ami ilyen zsákba macska volt; hogy "vagy beérek, vagy nem", és ha beérek az iskolába, akkor épphogy. Na, és akkor így már szép voltam megint. :) Csak az volt a baj, hogy 1, vagy fél óra maradt magamra; miután ugye hazajöttem még az órák után az iskolából, szusszantam egyet, utána ettem meleg kaját; utána nemtom, szusszantam-e még, talán ebéd után is tartottam egy kicsit szusszanásból; aztán megírtam a házikat; ha dolgozat volt , akkor felkészültem, és így tehát, ha iskolai nap volt, akkor már csak 1-vagy fél órám maradt; hogy olyasvalamit csináljak, ami engem érdekel; de legalább szépen néztem ki; friss volt az arcom. Előtte iskolaidőben középiskolában 22 órakor feküdtem le; abból lett már 12.-ben először 20, utána 19. De szóval mondtam magamnak, én ezt így nem csinálom magammal, meg ez így nem állapot, hogy így nézek ki; és akkor inkább beáldoztam a saját magamra fordított időt (érdeklődési körömben elmerülés) , hogy pihenhessen a testem; mert néha tényleg brutálisan nézett ki a fejem a fáradtságtól, meg kicsit lehet, hogy stresszesebb is voltam, mint az átlag.

A másik dolog, amit mondani szeretnék, hogy esetleg nézd meg, milyen vitaminok szükségesek a szép bőrhöz; vehetsz multivitaminos üdítőket, meg kekszeket; meg szal mindent; és akkor tehát nézd meg, milyen kajákban van olyan vitamin, és akkor valahogy igyekezzél belőlük beszerezni időnként; azt hiszem, praktikus lehet váltogatva ezeket az ételeket; mert változatosan a legmenőbb a táplálkozás; hogy egy kis ez, egy kis az; de szóval meglegyen a szükséges tápanyag.

2020. júl. 12. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!