Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítés után nagyon...

Szőrtelenítés után nagyon csúnya piros pöttyös lábbal mit tudnék kezdeni?

Figyelt kérdés
Akármilyen módszerrel szőrtelenítek is, a lábam mindig pöttyös és piros lesz utána. Itt a nyár, meleg van, de nem tudok rövid ruhában járni. Mit tehetnék? Sok mindent próbáltam már, de semmi sem segített. (Bőrgyógyász sem tudott.)
2020. jún. 27. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
A DMben neha lehet kapni egy körömvirágos krémet kifejezetten szőrtelenítésre, legalsó polc, nem feltűnő csomagolás, olyan kis gyógyszertári krémre emlékeztet. Nem is olyan drága, kb 600-700 ft körül van, sajnos a nevet nem tudom. De nekem az mindig segít ezeken a piros pöttyökön, sőt, kevesebb szőrszál nő be így, úgyhogy én ezt ajánlom.
2020. jún. 27. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Járkálj szőrös lábbal :)
2020. jún. 27. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Sokan vagyunk akiknek ilyen és semmi sem segít. Engem pl. nem zavar,de ha mondjuk elektromos szőrnyíróval szedem nullásra, akkor nem pöttyös, viszont kicsit borostás marad. Én mostanában ezt szoktam.
2020. jún. 28. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!