Hajolaj!!! ott írtam régebben nekem az vált be. Meg minden este ki kell fésülni. Enyém is gubancolódott de 1 napos gubancot ki lehet szépen a fésülni a nap végén!!!!
2011. aug. 4. 11:49
12/16 anonim válasza:
De meg ne locsold vele!!! csak egy kevés kell rá!! (hajolaj)
2011. aug. 4. 11:50
13/16 anonim válasza:
A hajak ára igen csak változó. A műhajakat olcsón meg lehet kapni, de tényleg nem valami hasznosak. A minden nap óvatosan kifésülöd és estére befonod, hogy alvás közben ne tudjon gubancolódni, és semmi képpen sem vasalod minden nap, pláne nem 180 fok felett akkor egy darabig kibírja, de akkor sem éri meg az árát, mert a műhajon igen is látszik hogy nem igazi, mivel sokkal fényesebb az eredeti hajnál, és ez messziről ordít. Az igazi emberi hajak között is nagy a különbség árban és minőségben is. Nem mindegy hogy európai (ami azért is a legjobb mert a hajszerekezet megegyezzik a miénkkel) idiai vagy ázsiai. Ezek alapján változik az ára is, általában az európai haj a legdrágább. Az sem mindegy, hogy tressztelt-e vagy nem (ha varrni szeretnéd) mert a tressztelt sorok drágábbak mint amik nem (amik nem azok pedig hamar kihullanak a varrásból). Sokkal tovább szép marad az eredeti haj ha megfelelően ápolod és éjszakára befonod (a gubancolódás elkerülése végett). Én most vettem egy 40 centis európai szőke hajat (kb másfél méteres sor) ami 58€ volt, ez szerintem nem annyira drága, de nincs is rendesen megtressztelve, így magamnak csináltam meg, és vettem hozzá clip-eket amiket rávarrtam, így éjszakára mindíg leszedem, és feleslegesen nem hordom így az élettartama sokáig megőrizhető. A műhajat egyáltalán nem ajánlom (hacsak nem alkalmi clip-onos megoldást választasz)
Üdv (L/22 - fodrász)
2012. febr. 12. 20:38
14/16 anonim válasza:
sima vízbe áztasd kicsit, és ha bírja ahajvasalód, vizesen vasald ki és szép lesz. jameg fésüld is ki azért.
2012. aug. 22. 15:41
15/16 anonim válasza:
Nem tudom mennyire késtem le a válasszal vagy időben vagyok e még mert nem mostani a kérdésed :-D De nekem is teljesen mű csatos hajam van ! Én langyos vízbe szoktam mosni Gliss Kur termékek közül lehet kapni a sárga flakonos sampon azzal szoktam most alaposan leöblítem,alaposan megtörlöm és szintén a Gliss Kur kis rózsaszín flakonos szérumot szoktam utána rátenni (tényleg csak minimális mennyiségben) ez öblítést nem igényel szóval rajta hagyod kb 20 percig azért hagyni szoktam had pihenjen :) fésülést csak is vizes/nedves állapotban tedd sosem szárazon egy törölközőre fektetve felül közben fogva hogy a szálak ne szakadjanak ki! majd vagy hagyod hogy természetesen száradon felakasztva kint vagy bent avagy kis fokon hajszárítóval kb 20-25 centis távolságból ! Én ezeket végig csinálva nagyon megszoktam lepődni mintha kicserélték volna a hajat selymes és puha lesz nem gubancolódik se nem lesz szárazabb vagy ilyesmi :-))) remélem még segíthettem :-D
2013. aug. 27. 12:48
16/16 anonim válasza:
ez hülyeség amúgy tudni kell hogy hogy kell ápolni a müanyag hajat én heti 2x szárítottam rendes hajszárítóval hajolajal kentem mosás után és vasaltam 200fokon mai napig semmi baja nincsen és mindÍg le vágtam a végéről a kiálló részeket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!