Hogyan kell ápolni, a műhajat?
most fogok venni és mindenki azt mondja nagyon rossz a műhaj..miért?
mert senki nem tudta megindokolni...
lehet fonni?
meg beszárítani stb..?
a h.lye válaszoktól kérem kíméljenek !köszi
..:/
Hát ha valakihez illik a póthaj akkor az én vagyok:)).
Mégis megbántam hogy feltetettem..
Hőillesztéssel tették fel,40cm-es platinaszőke,iszonyat szép haj volt..
Drága,100%-os emberi haj azt mégis szarrá ment..
Lehetett vasalni,göndöríteni,festeni minden..
3hónapig volt fent kb..Vasaltam naponta 2szer,és a vége iszonyatosan tört,összecsomósodott,hullott..Pedig tettemrá elit cuccokat de hiába..A leszedés is necces..A helyedbe biztosnem tetetnék,de ha tetetsz,és le kell majd szedni,rájössz hogy igazam volt.:) Amikor majd -50.000 feleslegesen elmegy.:)
Ja és hajmosáskor húzza a hajad:D
nekem műhajam lesz nem igazi emberi:)
és tresszcsatos:D
Kedves első!
Megkérdezhetem hogy mennyi volt az a nagyon drága haj?Mert jó minőségű eurórai emberi hajat seholsem veszel 100gram/100 ezer ft alatt.
legelső válaszolóhoz fűzném.:
nekem nincs, de szerintem azért törik annyira, mert hiába emberi haj, akkorsem élő már:S deamúgy van akinek nagyon szép, csak óvatosan kell vele bánni..
Sziasztok. Én imádom a műhajakat :D Nekem az afroline-tól a futura felvarrható haj nagyon bejött. Olcsó, bírjha a hőt 180 fokig.Ugye festeni nem lehet. Nekem nagyon tetszett és imááádtam:) 1 hónapig bírta elviselni. :) de bírja.
hajolajjal könnyű volt fésülni. persze kevés kell rá csak.
A műanyag haj nagyon rossz minőségű! Nem szabad mosni,szárítani,vasalni ,göndöríteni,nagyon gubancolódik! Nem alkalmasak folyamatos használatra csak alkalmakra ha éppen el-el mész egy egy buliba pl
ez nem így van.....(előző vagyok)a futura haj is műanyag de nagyon jó. és lehet mindent csinálni vele 180 fokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!