Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mini naptejet szeretnék,amitől...

Mini naptejet szeretnék,amitől nem allergiás az ember lánya.Pici tubus is elég,1-2 napra.Van olyan,amiben nincs annyi összetevő amitől nem viszket,vagy ég?

Figyelt kérdés
Nem tudom mire vagyok allergiás,olyasmi kéne ami természetes anyagokból van,bár nem tudom létezik-e!Ki szoktam pirosodni tőle,és ég a fejem,és viszket,de fogalmam sincs melyik összetevőtől van.

2020. jún. 27. 10:42
 1/1 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, nekem is iszonyatosan érzékeny a bőröm. Nálam az sem mindegy, hogy milyen tusfürdőt használok. A naptej tekintetében egy márkát találtam, amelyikben tényleg semmilyen káros adalékanyag nincs. A Dr.Kelen napozói kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, ráadásul maximális napvédelmet is nyújtanak. Semmi bajom nem lett a használatuktól, sőt csodaszépen lehet velük barnulni is! Tegyél egy próbát!
2020. aug. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!