Epilátor elkophat 2 év után, hogy már nem visz el szinte semmit szőrt?
Hiába tisztítottam és sajnos pont pár hete lejárt a garancia! Pedig alig használtam, Braun Silk Epil 9.
De előtte a régi legolcsóbb Philipsem is pont így járt 2 év után. Vissza sem mertem vinni, hogy nem viszi ki a szőrt, meg már raddigra kinéztem ezt!
Ha így vesszük, nem éri megvenni a drágábbat...
Egy idő után minden elektronikai eszközt cserélni kell :/ Én is mindig Braunt vettem és szerintem azok bírják a legjobban az összes közül.
Sokan gondolják úgy, hogy igazából a cégek direkt így csinálják hogy pár év után tönkre menjenek a termékeik mert így muszáj lesz megvenned az újat ami úgy nekik plusz bevétel.
Szóval szerintem középkategóriás Braun epillátorra most megint be kell ruháznod :/
Nem lehet hogy krémmel eltömődött? Nekem a hugom használta mindig testápolózás után, folyton tisztítani kellett de végül tönkre is ment.
Nekem 10 éves Philips van, olyan mintha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!