Epilálásra valami hasznos tipp?
Vettem egy Avon works elemes epilátort (csipeszes).
Eddig hónaljra és lábra próbáltam, de itt-ott maradt ki néhány rész, ami picit szúr, ott nem akarta kiszedni.
Tusolás előtt csináltam, de nedves bőrön, mert szárazon nem vitte.
Bikini vonalon nem mertem, mert ott érzékeny a bőr.
Mit csináltam rosszul? Van valakinek valami hasznos tippje?
Elvileg száraz bőrön kell csinálni, ha nem kifejezetten vízben használható epilátor. Néhány területen elég sokszor végig kell menni, hogy kiszedjen minden szőrt. Olvastam, hogy némelyik epilátor a szőr egy részét csak elszakítja, nem tépi ki. Ez esetben gyenge minőségű epilátort vettél, nincs mit tenni vele. Ha még el lehet állni a vásárlástól, akkor azt megteheted.
A Philips epilátorokról hallottam a legjobbakat, olyat vettem, és nekem is bevált.
tipp: hogy tusolás után használd (szárazon!) és akkor kevésbé fáj. Én egy kis hintőport rakok a bőrömre, úgy könnyebben elkapja nekem a szálakat.
Nem lehet, hogy túl rövidek voltak még és azokat azért nem tudta kiszedni?
#3, valószínű, hogy még túl rövidek voltak, mert pár nappal ezelőtt borotválkoztam.
Köszönöm szépen a tippeket! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!