Februárban vágattam? Azóta nem nőtt? Miért nem nől a hajam?
Figyelt kérdés
Valamien praktikák vagy bármi ilyesmi, kérlek titeket írjatok... előre is köszönöm2010. aug. 1. 15:12
1/7 anonim 

válasza:

Hát ha szeretnéd hogy nőljön kend a hajtövet ricinus olajjal:D.Ez hatásos rá
2/7 anonim 

válasza:

Nekem a ricinusolaj nagyon-nagyon sokat segített! Amúgy nem töredezik a hajad? Vagy esetleg milyen hosszú? mert vannak olyan emberek, hogy akik elérnek egy bizonyos hosszt, onnan tovább nem nő a hajuk.
3/7 A kérdező kommentje:
Én derékig érőből vágattam le februárban, mert ronda volt a vége. Most kb 15-20 cetivel van a mellem felett. Zsíros a hajam töve és száraz nagyoan a vége...nem olyan töredezett végül is. Nem vasalom, meg nem használok hajhabokat meg ilyeneket, direkt hagytam természetesen, max felgumizom néhha. Annyira zavar és már nagyon bánom,h levágattam :S :S Amikor agyon volt töredezve is gyorsabban nőtt. Azt az olajat hol lehet kapni ? Hogyan kell alkalmazni ? Nektek kb mennyire nőtt tőle ? Mindent írjatok le léccike :P :P Előre is köszönöm...
2010. aug. 1. 15:28
4/7 anonim 

válasza:

Mi a franc az, hogy nől? Nem nől, hanem NŐ! Tanuljatok már meg írni!
Itt mindent megtalálsz, kérdezgethetsz, elolvashatod mások tapasztalatait.
6/7 anonim 

válasza:

Hát ebben a kánikulában minden halódik, még a haj is, ezért nem nő. Nekem télen mindig látványosan gyorsabban nő a hajam és szebb is sokkal. A ricinus nagyon macerás, ne sok embernek van erre ideje, az meg érthető, ha nem szeretnél bedunsztolt fejjel aludni. Sörélesztő tabletta sokaknak bevált e célra, DM-ben lehet kapni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 1. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!