Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan lány akinek...

Van itt olyan lány akinek mellig, vagy mell alá érő haja van, és minden nap mossa?

Figyelt kérdés
A baratnom minden nap mossa a hajat, en annyira felnezek ra emiatt, hogy nem lusta ra 😒 nekem is sajnos hamar zsirosodo hajam van, en is minden nap mosom, probaltam mar mindent, nem mosni csak heti egyszer, stb de undoritoan nezett kica hajam, ugyhogy feladtam es inkabb rovidre vagatom, es naponta mosom
2020. jún. 23. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Azzal teszed a legrosszabbat. Húzd ki heti 2-3 alkalomra, és akkor javulni fog a minősége.
2020. jún. 23. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a derekamig ér, de nem kell naponta mosni, nem zsírosodik annyira. Ez ugyanis nem a hajhossztól függ. Én heti 2-szer szoktam, emellett néha kell egy pici szárazsampon, de ez nekem elég. Amúgy maga a hajmosás nem is annyira macerás, de ha mindig szépen beszárítanám és nem hagynám többnyire, hogy magától a levegőn száradjon, na az tényleg sokáig tartana.
2020. jún. 23. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Derékig érő hajam van heti kétszer mosom.

Az a legrosszabb amit tudsz tenni a hajaddal ha mindennap megmosod. Próbáld meg kihúzni a hajmosást. Vegyél száraz sampont, ha pedig már nagyon látszik hogy zsiros kösd össze.

Pár hét alatt hozzá szokik a hajad.

2020. jún. 23. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, nem. Nekem jóval mell alá ér, hetente egyszer mosom meg és nem zsíros, ha mégis akkor teszek rá száraz sampont. Nem bírnám minden nap megmosni, így is unalmas x.x Amúgy jobban fog zsírosodni, ha ennyiszer mossa, ezért nem tudom, miért nézel fel rá lol.
2020. jún. 23. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is bőven mell alá érő. Brutálisan gyorsan zsírodosik, és ráadásul természetes szőke. És azon mégjobban látszik. Heti 1x az brutális nekem hiába próbáltam rászoktatni, nem sikerült. Nekem mindennap mosni kellene. A 2 naponta is kevés volt. Ráadásul irtózom a zsíros hajtól.
2020. jún. 23. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!