Ezek a kínai, piacos stb. smink termékek, krémek nem veszélyesek, miért hasznláják egyesek?
Egyébként ilyet nem kennék az arcomra, ki tudja, mik vannak benne, nem ellenőrzött stb. Nagy része hamisítvány, főleg a piacos Chanel...
Még a legolcsóbb drogériás is jobb!
Szerintem nem ok a pénz, anno gimisként anyám tiltotta ezeket, meg magamnak spóroltam egy-két drogériás cuccot. Még a betétet sem vette meg, 4 havonta adott egy 10 darabot, tartsak ki, ezt meg végképp nem. Meg amúgy sem sminkelhettem. Nem létszükséglet, ha a drogériásra sem futja... Meg sokszor nem is a pénz szerintem.
Alapból a szempilládra felkensz valami szart, aztán begyullad. Mondjuk az Euro Family egy fokkal jobb, de onnan sem vennék. Barátnőm összevásárolt, tiszta ragya lett a feje stb.
Mondom ezt úgy, hogy magamnak spóroltam, kuporgattam össze mindog is, de még sem folyamodnék ilyenhez... Most már megveszek gyógyszertári, drágábbakat is, meg sajnos én sok minden összetevőre érzékeny vagyok, ezért megválogatom, egy-két drogériás terméktől lett allergiás reakcióm. Akkor a kínai...
Meg ki tudja, mi szívódik fel belőlük! Meg mit okoznak, bőrgyógyászt sosem láttak, sokszor az összetevők sincsenek rajta...
5-ös vagyok.
Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy egyiksem bőrbarát úgy isten igazából, nem tesz jót a pórusokban hiába hidratálsz alá ilyen olyan krémekkel amiket lehet mellé venni.
Gondolom azért a márkásabbakat jobban átvizsgálják, hogy ne legyen benne annyi allergiát kiváltó cucc meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!