Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bárki képes derékig érő hajat...

Bárki képes derékig érő hajat növeszteni?

Figyelt kérdés
Nekem ha a vállamnál sose nő tovább, de most nagyon szeretnék derékig érő hajat. Mondjuk eddig nem is foglalkoztam különösebben hajápolással, szerintetek van esélyem? Hogy kéne elkezdenem?

2020. jún. 22. 18:03
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem a haj növekedése nagyrészt genetikán múlik. Persze annyit megtehetsz, hogy kíméled, odafigyelsz rá. Nem vasalod/göndöríted, óvatosan szárítod, nem festeted állandóan... ilyenek. És próbálj meg egészségesen táplálkozni :)
2020. jún. 22. 18:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon hülyén fogalmaztam meg, de igen, az lett volna a kérdésem, hogy a genetikán múlik-e :D
2020. jún. 22. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem derékig érő hajam van, adok pár tippet hogy én mit csinálok.

-ne mosd túl gyakran a hajadat, én heti kétszer szoktam.

-vágass a végéből 3havonta

-használj hajolajat hogy ne töredezzen annyira.

-ne vasald és ne göndörítsd, vagyis lehetőleg ne sokszor

-használj hővédő sprayt hajszárítás előtt, de az is jó tud lenni ha nem meleg levegővel szárítod meg.

-Igyál sok vizet, szedj vitaminokat

-szoktam heti egyszer pakolást tenni rá ricinusolajból és tojásból.

-hajnövesztésre nagyon jó a rizsvíz, nézz utána a neten hogy kell elkészíteni. Nekem nőtt tőle a hajam és nagyon szép selymes lett.

2020. jún. 22. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A rövid válasz az, hogy nem.

A hajadban lévő hajszálak különböző korúak, mindig hullik ki valamennyi és újak nőnek a helyükre. Ha valakinek a hajszálai előbb hullanak ki, mint amennyi idő alatt derékig nőnének, akkor sose lesz derékig érő.

2020. jún. 22. 19:13
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 nagyon köszönöm a tippeket!
2020. jún. 22. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Indiában nagyon sok nőnek legfeljebb hátközépig ér a haja. Soha nem nő tovább, mert nem elég hosszú a hajhagymájuk élete. Genetika kérdése.
2020. jún. 22. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki tud, nekem se jött össze. Általában mindig is rövid hajam volt, de egyszer elhatároztam, hogy nagyon hosszúra megnövesztem. De bármivel is próbálkoztam, max. a vállam alá nem sokkal tudott megnőni, azt a hosszúságot viszont nagyon nem szerettem. Végül feladtam, aztán most éppen kopasz vagyok. A lényeg, hogy ne legyen "átlagos".
2020. jún. 24. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

"Hogy kéne elkezdenem?"

Ne menj fodrászhoz, és senki mást se engedj a hajad közelébe ollóval a kezében.

2020. júl. 6. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!