Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen lesz az...

Szerintetek milyen lesz az eredmeny?

Figyelt kérdés
Szoval ilyen jeges szoke/ezustos szoke hajat szeretnek. Csakhogy egy evig kethavonta festve volt feketere... Sokaktol hallottam, hogy szinte lehetetlen kiszokiteni. De mar vagy 3honapja egyatlan nem festettem semmilyenre, apolom. Lehetseges, ha mondjuk 2honap mulva elmegy a fodraszhoz, szepen fog mutatni ez a szin? Vagy csak tobbszori festes utan fog latszodni igazan szepen? Nagyon serult lesz leszivatas utan a hajam?

2020. jún. 22. 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Akár azonnal megoldható lenne, mert a fodrász teljesen leszívatná a hajad majdnem hófehérre, és arra menne rá a kívánt hajfesték. De ezzel borzalmasan tönkretennéd a hajad. Arról nem is beszélve, hogy lehet képen az ezüstös szőke haj (ami ősznek felel meg) nagyon sok embernek nem áll jól. Én biztos nem roncsolnám szét a hajam egy műló divat miatt.

Nekem erős, vastagszálú, dús hajam van. Csak szőke melír van benne, de már az is tönkre tette. Száraz, szálkás lett.

2020. jún. 22. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Festett feketéből jégszőke csak úgy lesz, ha ollóval kivágod a feketét.

Célozz meg egy köztes állapotot, pl közép barna, azt sokkal könnyebb elérni.

Jégszőke hajam volt úgy, hogy alapból sötét barna, és feketére festettem én is, évekig. A feketét kivágtuk, maradt kb 5 centis pixie cut, amit fél napig gyötört a fodrász.

Kb 1 hétig volt szép ezüst, aztán ledobta a tonert, és csúnya foltos maradt. Ráadásul az ilyen hajat minden megfogja, tényleg minden. Fáról rádesik egy meggy, és nyoma marad, smink, önbarnító, mind nyomot hagy. 😂😂😂

2020. jún. 27. 02:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetetlen kiszőkíteni a fekete hajat, csak a szőkítés végére lehet hogy teljesen tönkremegy. Kb 2 alkalom 6%-os oxival+Olaplex, hogy védje valamennyire a szerkezetet. De amúgy szerintem a hajszerkezet állaga olyan lesz ilyen szintű szőkítés után, hogy hányingered lesz kb, amikor hozzáérsz a hajadhoz...mint a ciroksprű, kb :D

Nekem is volt már ilyen sprőd a hajam, pedig nekem csak barnáról lett leszivatva egy alkalommal 6os oxival. A színe tetszett, de a tapintása szörnyű volt...

2020. jún. 27. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!