Mitől hullik a póthajam?
Figyelt kérdés
Kb. Egy hónapja van fent a póthajam, hüvelyes technikával lett rakva. Megfigyeltem, hogy már nem annyira dús, mint amikor felrakták. Napi fésülködéskor kb. 20-30 szál benne marad a fésűbe :( magyar hajam van, elég drága volt, illetve a Balmain póthajra való samponnal mosom, és egy Wella hővédőt használok. Szerintetek mitől hullik? Vagy ez normális, hogy hullik a póthaj?2020. jún. 21. 22:00
1/6 anonim válasza:
Szia!
Vagy nem jól lett fel keratinozva vagy valami amit használsz rá oldja a keratint. Másra nem tudok gondolni, hiszen ez tartja össze a tincseket, ha ez nem megfelelő akkor tudnak belőle 'kiesni' a szálak.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha abbahagyom a “hibás” termék használatát akkor nem fog hullani?
2020. jún. 22. 07:45
3/6 anonim válasza:
Ha jól fel van keratinozva akkor nem lenne szabad :)
Egyénenként Én úgy tudom hogy gyümölcssavas termékek azok, amik oldják.
Nem vagyok fodrász, évek óta van póthajam így csak a saját tapasztalataimat tudom mondani.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Neked nem hullik a pothaj ?
2020. jún. 22. 09:17
6/6 anonim válasza:
Nekem nem hullanak ki a szálak.:)
Persze van hogy 1-1 tincs kiesik amikor már eléggé le van nőve és nincs időm újrarakatni rögtön, de egyébként a szálak a helyükön vannak. Nekem mikrogyűrűs technikával van felrakva és csak Kallos termékeket használok rá. (Sampon,pakolás,hővédő,balzsam stb)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!