Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális, ha így viselkedik...

Normális, ha így viselkedik egy fodrász?

Figyelt kérdés

Szerettem volna az egész hajamat szép vörösre festetni. Mondtam neki, hogy segítsen, melyik szín illene igazán hozzám. Erre odaadta a mintákat, hogy válasszam én ki, melyiket akarom.

Borzalmas lett a végeredmény, amit mondtam is (persze nem így, csak hogy nem tetszik).. Erre azt a választ kaptam, hogy én választottam a színt, majd elkérte a pénzt azzal, hogy majd megszokom.

Tényleg így kell viselkednie egy fodrásznak? Naiv vagyok, ha szerintem neki kéne színt ajánlania, megnézni a bőröm színét, stb, hogy melyik állna jól?

2020. jún. 21. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nem ajánlatos neki színt ajánlania, ezt így is tanítják nekik, ugyanis ha a végén nem tetszik a kuncsaftnak, akkor az az ő hibája lesz, és ki kell javítania azt. Ha nem ismer jól téged a fodrász, akkor amúgy sem biztos hogy tudna hozzád illő színt ajánlani (mivel ránézésre ezt nem lehet megtenni, 2 nagyon hasonló küllemmel rendelkező nő simán lehet eltérő véleményen azon, hogy mi is állnak neki(k) jól).
2020. jún. 21. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első összefoglalta a lényeget.Nyilván teljesen más ha régóta ismeritek egymást és több éve oda jársz, de ezt nem említetted.Ha pedig csak 1-2 éve jársz hozzá közel sem ismeritek jól egymást.
2020. jún. 21. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:
4 éve jártam hozzá, óvoda óta ismerjük egymást...
2020. jún. 21. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Maga a szín nem tetszik vagy tovább lett megcsinálva? Ha az első, akkor így jártál, legközelebb mást választasz.
2020. jún. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!