Hogyan lehet fekete hajbol vilagos barnat ? Anelkul hogy sarga , voroses eredmenyt kapjak?
Figyelt kérdés
Sajnos a fodraszszalonok meg zarva vannak a virus miatt.
Gondoltam megprobalkozok vele de meg nem biztos hogy belevagok. Elobb velemenyeket es tapasztalatok szeretnek meghallgatni. Nagyon tonkre tenne a hajam ?
Ugy gondoltam elobb color B4 el eltuntetnem a feketet mert az eredeti hajszinem sotet barna majd egy szoke festekkel kivilagositanam es utana vilagos barna hajfestekkel befestem. Csak felek h besargul.. tapasztalat? Tanacs? Velemeny?
2020. jún. 17. 09:12
1/3 anonim válasza:
Szia én azt ajànlom hogy várd meg még kinyit a fodrász mert feketéböl világosbarnát elég nehéz csinálni +nehogy kárt tegyél a hajadban :)
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz de nálunk az összes nyitva van már.
Otthon te semmiképp se cisnáld meg mert le kell szívni. De ha leakarod égetni az egész hajadat akkor hajrá.
3/3 anonim válasza:
Várd meg a fodrászt.
Nálunk már hetek óta nyitva vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!