Nagyon sotet barna (marmar fekete ) hajra ha rakenem a Syoss Lighteners szokitot mit fog eredmenyezni? Ez is nagyon roncsolja a hajat?
Valószínűleg foltos narancssárga-vöröses lesz az eredmény. Ha festett is a hajad, akkor meg valószínűleg meg semmi se történik.
Én inkább nem próbálkoznék vagy max egy kevésbé látható helyen 1 tincsen.
Koszonom a gyors valaszt.
Kozepbarna az eredeti szinem, most csokibarna lennek, de tul sotet.
Decemberben festettem utoljara hajat, azota 3-4x hasznaltam aszkorbinsavat, es a fodraszom melirozott bele egy kicsit hogy sobjon az osszkepen, ne hasson tul sotetnek.
Szerintetek mivel lenne erdemes neki dogni? Szokesbarnat szeretnek
Sok tort le belole?
Ha a mostani hajamra rakenek egy szokesbarna szinezot kesz belole lathato eredmeny?
Koszonom.
Elsosorban megfogadom a fodraszom tanacsat, es a gusztustalan hidrogen szoke melircsikjaim miatt radobok egy szoke-szokesbarna festeket.
Palette intensive color creme N7-es vilagosszoke festeket vettem. Ez is sokat roncsolhat? Van ebben hidrogen/oxi? Letorhet ettol is, vagy ugyan olyan mintha sotet szint tennek ra?
Bocsesz az idetlen kerdeseimert. :D
Akkor ricinussal, es argannal felkeszulni okos dolog. :)
Koszonom szepen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!