Drogériás palette hajfesték tényleg annyira rossz?
Figyelt kérdés
Szőke vagyok,és csak ettől lesz egy lépésben szép hamuszőke a hajam,sárga hatás nélkül(permanent color natural 9-1) de nagyon károsítom ha ezzel festem?
Mindenki szidja az ilyen olcsó hajfestékeket. De nekem nem az ár a gond,bármennyiért megvenném ha a hajamról van szó:D csak egyszerűen semmitől se lett eddig olyan a szín amilyen kellene. Pedig professzionális fodrászkellékes festékeket is próbáltam,drogériából is a legdrágábbakat,de egyszerűen túl mű,vagy nem hamvas,sárga,nem egységes stb...
Ez a palette viszont tök jó, de olyan kis gagyinak tűnik 600-700Ft-ért, nem teszem vele tönkre a hajam hosszútávon?Növesztem is,szóval az egészsége elég fontos
2020. jún. 17. 10:47
1/2 anonim válasza:
A palette nem gagyi, az egy jó márka! Én már 20.éve használom, semmi baja a hajamnak. Attól, hogy valami drogériás még lehet jó. Itt nálunk 1000 Ft. Ha akciós, akkor szokott lenni 700 Ft.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor jó,köszi:))
2020. jún. 17. 12:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!