Hónalj borotválás? melyik?
Figyelt kérdés
csak nyáron szoktam, ne kövezzetek meg, de nekem kényelmesebb ugy. nem megy valami jol es ezert altalaban felsertem a borom, es ezert faj ha viz eri pl.
es ilyenkor dezodor vagy fujos dezodor ajanlott inkabb?
lany vagyok.
2020. jún. 16. 23:47
1/5 anonim válasza:
De ezt nem értem most. Dezodort izzadásgátlásra használunk, nem irritáció csökkentésére. Mi a kérdés pontosan?
2/5 A kérdező kommentje:
arra akartam kilyukadni hogy mivel felsertem a borom, igy erzekenyebb es a stiftes dezodor vagy a sprayes dezodor jobb ilyenkor?
2020. jún. 17. 00:20
3/5 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon felsérted a sprayes csípni fog. Azt ajánlom hogy fertőtlenítsd le borotválkozás után a pengét és a bőröd is és kend be testápolóval. Inkább stiftes dezodort használj
4/5 anonim válasza:
Szerintem egyik sem túl jó, szóval ha nagyon használni akarsz ilyesmit akkor teljesen mindegy melyiket.
Inkább kend be akkor valami bőrnyugtató kenőccsel.
Én pl nem használok semmi dezodort, azoktól csak valamiért még jobban izzadok, ha izzadok.
Meg csak büdös leszek tőle, ha keveredik a szaga az izzadtság szaggal.
5/5 anonim válasza:
Van só dezodor, amiben nincsen káros anyag. szerintem ez a legjobb.
amúgy szerintem tök jó, hogy nem borotválod, manapság ez ritka. bár nekem lenne ilyen barántőm... 32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!