A nők használnak láb/hónalj stb borotválásakor borotvahabot? Vagy ez pontosan hogy zajlik?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 10:55
1/11 anonim válasza:
Igen, vannak direkt női illatú borotvahabok.
2/11 anonim válasza:
Én hónaljra nem szoktam, de lábra igen.
3/11 anonim válasza:
Lábra nemrég kezdtem el, nekem bejött, sokkal jobb vele. Hónaljra nem szoktam, ott szőrtelenítő krémet használok.
5/11 anonim válasza:
Igen, van kifejezetten női borotvahab.
Bár már használtam SOS eset miatt férfit is, a zselés egész jó.
6/11 anonim válasza:
Persze a dm-ben vannak direkt női borotvahabok imádom az illatukat ja és még nem is drágák.
7/11 anonim válasza:
Én csak sima tusfürdőt használok.
8/11 anonim válasza:
Én eddig csak egyszer használtam. Megoldom borotvahab nélkül is.
9/11 anonim válasza:
Én soha nem használok. Egyszerűen csak bevizezem a lábam, és ha nem olyan vizes, akkor locsolok rá megint.
10/11 anonim válasza:
Én borotvagélt használok mivel nagyon érzékeny a bőröm és mióta használom nem irritálja annyira a borotva a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!