Mit csináljak, nagyon leégtem a strandon?!
Figyelt kérdés
Rettentően leégtem, és kezd azt hiszem felhólyagosodni. Kb. 2-3 éve egyszer felhólyagosodtam, de azóta sosem. Milyen kenőcsöt tegyek rá? Esetleg hintőpor? Köszi előre is az értelmes kérdéseket. Pontozok.2010. júl. 31. 20:20
1/4 anonim válasza:
szia.tejföllel vagy joghurttal kend be.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2010. júl. 31. 20:29
3/4 anonim válasza:
Ha hólyagos akkor nagyon vigyázz,maradandó nyoma lehet.Ha van otthon valami hámosító,nyugtató krém az jó lenne.Én tiszta aléo-t használok ilyen esetre,de mostmár ne menj napra és vigázz az új bőrre.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem hólyagosodott fel, és már a pirosodás is kezd elmúlni, mert bekentem valami krémmel, meg tejföllel is.De ez is azért történt, mert nagyon fehér bőrű vagyok, meg naptejjel nem kentem be magam, pedig mindig beszoktam.
2010. aug. 2. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!