Leégtem a strandon mivel kezelhetném? (lent)
normális hogy égett a bőröm a Panthenol spraytől?? :O állítólag az hűsít meg minden és rá van írva h a nap égette bőrre jó meg mindenhol ezt javasolják akkor nekem miért égett jobban a bőröm tőle??
más javaslat esetleg?
segítsetek elöre is köszi
nem dörzsöltem csak ráfújtam a Panthenol-t
hámlani fogok ha hideg vízbe zuhanyzok??? :O
a tejfölről sokan mondják h nem jó .... h csak addig jó ameddig hideg... vagyis akkor semeddig
azért köszi a gyors válaszokat amúgy annyira nagyon vörös nem vagyok... de most égtem le először 20 év alatt
normális az h még mindig forró a bőröm ott ahol piros pedig tnap égtem le ?????
de igen, a Neogranormonnal van esély megmenteni és a tejfellel is. Csla gyorsan. És ne feledd: no hideg zuhany. kend be és járj meztelen otthon amennyit lehet.
UV riasztás van keleten.
előző
a gyógyszerlobbik mondják a tejfölről.
Én volt hogy lilára égtem, szederjesre, lázam is lett, (mert nem tudtam hogy permetezett répában sétálok, és fényérzékennyé tett a permet) - mégis megmentett a tejfel.
15 percenként kente anyám, ennyi idő alatt sült vajjá vált a bőrömön. Sok kell. Mehet belsőleg is :() és egyél paradicsomot, sokat, az is ment belsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!