Mennyire igaz ez a cikk szerintetek? (Főleg fiúk/férfiak)
Csak véletlenül szembejött velem és 5-ből az első 4 olyan volt amiről máshonnan azt hallottam hogy így meg úgy bejön. Vagy ez a cikk tényleg a valóságot tükrözheti?
Bien/vagy bármilyen bulvár oldalon megjelenő cikket sose vedd komolyan.
Ez kb úgy működik hogy munkamegbeszélésen kitalálják mi legyen a köv cikk tartalma és a munkatárs "újságíró" innen onnan összeszed pár fotót, költ hozzájuk valami random szöveget (amibe nem lehet belekötni mert annyira általános) és kész is a napi "olvasó vonzó" hatásvadász cikk amit az oldalon körbevesz vagy 50 beágyazott reklám. 10 perc alatt meg van a "cikk" de jó pár napig klikkeknek rá és jön a klikkek után a reklám pénzecske. Ezért is van egy 3 soros cikk 5 oldalra szétosztva
Teljesen személy függő kinek mi jön be. Nekem a kócos frizura meg a póthaj nem, de lehet valakinek meg igen.
Ez egy vicc... Főleg a göndör hajas, nekem mindig megdicsérik még a férfiak is, hogy milyen szép. A rövid és a póthajat még megértem, de annyi szép arcú rövid hajú lány van. És annyi "műnő"-nek van póthaja, mégis van a pasiknak egy olyan rétege, akiknek ők jönnek be. Lófarok meg... általánosságban a nők fele így járkál szerintem.
Ez a borzos hatású haj meg, utcán még sosem láttam, max olyan igénytelen nőt aki nem fésülködött, de neki nyilván nem csak a hajával volt probléma. Képeken meg ha egy fodrász csinálja meg, igenis jól néz ki, mondhat bármit ez az egyenes, hosszú hajú újságírócska.
Azt hittem olyasmi lesz, hogy kopasz, oldalt felborotvált, hajtetkó, raszta, extrém hajszínek, de ez... :D
Értem akkor minden természetes göndör hajú lány bújjon bokorba vagy sürgőssen égesse szét a haját hajvasalóval napi szinten, mert Béla a "színvonalas" Bien szerkesztőségnel azt nyilatkozta a meetingen, hogy az xarul néz ki. Na ne már!
Ezek közül max a póthajasnak van igazság alapja a többi kisujjból xopott lókaki amit 10 percben csaptak össze, mert valamit írni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!