Gyorsan zsírosodó haj (?) többi lent
Figyelt kérdés
Eddig minden másnap hajat mostam, de már kb. 1 éve azt csinálom hogy kitolom szárazsamponnal és így elég heti 2x. Ennyi idő alatt már nem kellett volna elérni azt hogy ne kelljen szárazsampont használni vagy max csak heti 1x?? (most 2x szoktam)
Balzsamot csak a hajam aljára teszek, a tetejére nem.
Nektek mi vált be gyorsan zsírosodó hajra?
2020. jún. 9. 12:16
11/13 anonim válasza:
Neharagudj de mindenap hajat mosni abszolut nem egeszséges agyon szaritod a fejböröd és a hajvégeidet,heti 2 alkalomal elégnek kell lennie egy hajmosásnak ami sampon és hajvégekre balzsam,de ezt sose értettem mire jo ez én minimum 3-4 napot hagyok a hajmosás eltelte óta,és sokkal fényesebb a hajam. És egyre tovább birja majd,nagyobb az ellenáló képessége stb.
12/13 anonim válasza:
#11, én is naponta mosok hajak, mert egyszerűen már egy nap után annyira zsírosodik, hogy szégyellek kimenni az utcára. Nagyon igénytelenül néz ki. Hiába mosnám én is 3-4 naponta, nem akarok undorítóan menni az emberek közé.
13/13 anonim válasza:
12-es hintőpor fejbőrre, vagy sok partika van hazilag keverr hajpakolas, baba zöldeas samponja,garnier uborkas samponja is pont zsiros hajra van hogy könyebb legyen kitolni a napokat,probald ki 2 napig hogy birja ki, amugy ha meg lelapul akkor pl lófarok teljesen jol nézhet ki, sokan ilyenkor lezselzik vagy egyeb formazoval le lapitjak hogy jobban nezen ki, vagy akar kontyba fogd fel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!