Sötétbarna hajat kell szőkíttetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt tervezem, hogy a nagyon sötétbarna hajamat befestetem vörös ombre-ra,csak nem tudom, hogy befogná-e így a festék, vagy ki kellene szőkíttetni? Ha igen, akkor hogy műkődik, mennyire károsítja a hajat, és mennyire marad világosabb a hajam? Bocsi, tudom béna kérdés, de nem akarok addig fodrásszal beszélni, ameddig nem vagyok biztos, hogy tényleg szeretném-e?2020. jún. 9. 09:47
1/4 anonim válasza:
Ez a festéktől függ,ha jót választasz akkor is max vöröses árnyalata lesz.Egy gyengébb oxival elég kiszőkiteni(ez attól is függ hogy festett barna e a hajad) és az annyira nem is roncsolná,de attól még kell apolni a hajad.
2/4 anonim válasza:
Figyelmeztetés: nem vagyok fodrász😅
Ha a sötét hajat világosabbra akarod festeni muszáj szőkíteni. Az hogy mennyire legyen szőke ill. világosabb azt te döntöd el. Több “erősségű” szőkítő cucc van. Ez a folyamat eléggé károsíthatja a hajat. De ez függ attól hogy milyen szőkítőt használsz és hogy a hajad hogy viseli, hisz mindenkinek más a haja.
És csak megjegyzésként, ha segítséget kérsz az nem béna kérdés😊.
Ha viszont neki vágsz akkor szerintem csináltasd fodrásszal. Csak ne felejtsd el mondani neki, hogyha már volt festve a hajad és ha igen mivel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Eredeti a hajszínem, 2 tincs volt befestve 3 éve vörösre, azt itthon csináltuk, gagyi festékkel, és nagyon szépen befogta a hajam.
2020. jún. 9. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!