Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megnövesztettem a hajam, le...

Megnövesztettem a hajam, le merjem szőkíttetni?

Figyelt kérdés
3. éve növesztem, most már mell alá érő. Évek óta feketére festem, most úgy december elején volt utoljára befestve. Május körül szeretnék fodrászhoz menni, eleinte jobban vonzott az ombre festés, de most inkább egy világosabb barnás balayage felé húzok. A saját hajszínem gesztenyebarna. Le merjem szőkíttetni a feketét? Nem fog letörni?

2020. febr. 28. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon válogasd meg a fodrászt aki csinálja. Esélyes hogy elsőre nem fogja bevállalni a világos barnát mivel, hogy rengeteg réteg fekete festék van a hajadon és nehezebb azt felvilágosítani mint egy természetes fekete hajat. Nekem derékig érő hajam volt kb. 5-6 éve festettem akkor már feketére és vissza akartam kapni az aranyszőke eredeti hajszínem de el lett b*szva az egész és le kellett vágatni vállig érőre.
2020. febr. 28. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Csakis OLAPLEXES helyre menj. Nem joico meg anyamkinja. Olaplex. Mert az szokites kozben megovja a hajadat, nem fog letorni.

Es ne a White Hairbe menj. Nem tudnak rendes szoket festeni. Csak egy rakat hamvasitotol kekes-szurke lesz a hajad, aztan ami kijon es sarga marad.

Meg egy jotanacs!

Ha nincs penzed ra, inkabb hagyd.

Olcso husnak hig a leve szar lesz.

Aztan meh ujra es ujra csinaltatni kell.

Nekem csoro tinikent fos hajat csinaltak 1 videki fodrasz kivetelevel egy se tudott rendes szoket.

Es mutass kepet. Hogy legalabb valami fogalma legyen az arnyalatdol a fodrasznak. De szerintem a legtobben otthon nem ertenek a festesthez rendesen.

2020. febr. 28. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne!

Evekig fekete voltam aztan bekattantam, es szoke akartam lenni. Soha nem lett szep szoke es a fel hajam letort, a derekig ero hajambol, most pothajam van 100 ezrekert... alatta mar szepen no a hajam.

Hozzateszem olaplexes szokitesem volt, a hajam soha nem toredezett elotte es eleg jol birja is a strapat!

Szerintem jobban jarsz ha te is vilagosabb pothajat rakatsz fel ( 100g ehhez eleg ) es ugy ered el balayaget es keves tincsedet kell majd szokiteni ! Egy ugyes fodrasz nagyon jol

2020. febr. 29. 01:28
 4/6 anonim ***** válasza:

megtudja csinalni.*

Plussz ha megunod csak leszedeted a pothajat es eladod a hajat.

2020. febr. 29. 01:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnalom utolso es jo hogy leirtad hogy neked olaplexszel se jott be.

Nekem sotetbarna hajam, fenn sajat. also reszeben meg tuti volt festek, festette balayage fodrasz, de az London. Kicsit profibbak itt a fodraszok :/

2020. febr. 29. 01:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnek mellig érő festett fekete haja volt, eredeti hajszin szinten barna. Abból egy alkalom alatt szőkét csinált neki a fodrasz... vállig érő hajjal jött ki a szalonbol :)

Szoval egy alkalom alatt nem javaslom de szerintem igenyes helyen meg se csinálják így, csak fokozatosan.

White Hairről annyit hogy nekem középbarna a hajam és szoket szerettem volna és először nem akartak megcsinalni mert túl sotet a hajam (pedig pár éve volt szokitve és gyönyörű szoke lett), majd mondtak megcsinálják de nem tőtől mert a töve ve fog vörösödni (fene tudja miert(. Megcsinálták, alig lett világosabb, inkább csak hamvas lett... és 30ezerbe fajt. Szoval gondold meg hova mész mert ez is egy nagyon felkapott hely, aztán mégse úgy alakult ahogy akartam.

2020. márc. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!