Valaki segítene keratinos hajhosszabitással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig 3x volt mosva amióta meghosszabítattam a hajam.Nem is volt vele gond,de ezen a héten észre vettem hogy a sajat hajszálaim kihúzhatóak a keratinos illesztésből,és 2 tincs meg is csúszott,le tudtam húzni róla a póthaj tincset(nem akartam valahol elhagyni inkább lehúztam)
A fodrászommal beszéltem nem érti sem ő sem én miért lehet ez mert mindent betartottam.
DE! közben egy forumon olvasgattam erről és egy lány irta hogy a töveket illesztést nem szabad balzsamozni(megfelelő balzsamom van!) csak a hosszát.
Én ezt nem tudtam nem mondta a fodrász és balzsamoztam.Lehet hogy emiatt van ez hogy kijönnek a szálak meg megcsúszott pár tincs???
2020. jún. 4. 20:36
1/1 anonim válasza:
Ha szakszerűen rakta fel, akkor valószínű igen. A balzsam úgy tudom valamilyen szinten oldja a keratint, ezért a töveket valóban nem szabad balzsamozni csak a hosszát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!