Hajhosszabítás?
5 éve megvolt hosszabítva az akkor szőke hajam.A hajam akit vettem rossz minőségű volt (átvertek)a fodrász is sok pénzem lehúzott a felrakásnál és 3 hét után összefűlt caomogban hullott a hajam.Amit a közép hosszból ami az eredeti hajhosszom volt le kellett vágatnom állig érő kis boob frizkóra.
Nos..jelenleg sötét barna/fekete és jóval a mellem alá ér kb 10-15 cm és a derekamig ér.Az lenne a kérdésem,hogy ti meghosszabítatnátok?Van egy nagyon jo hajhosszabító ismerősöm orosz hajat használ.Bennem vanak félsz a rossz tapasztalatok miatt.Elég hosszú is de annyira vágyom egy derékig érő hajzuhatagra,hogy már megesz a fene :D s kire enyém addig ér még kell neki ugy 1-2 év rendszeres vágatás mellett.Mit tennétek a helyemben.
A fodrász csaj tényleg megbízható sokan járnak hozzá.
Nem hosszabbítanám meg. Én már 4 éve növesztem a hajam ,de csak úgy éri el a derekamig ha kicsit hátra hajtom a fejem😆
A sok hajnak nagy a tömege.és ha arra a kis tincsekre plusz hajat raknak ki húlhat az egészsèges hajad.
Szerintem érdemes megvárni,hogy magától megnőjjön.
Ne festesd, kerüld hővel való haj fórmázást.ne használj hajszárítót.
Az én álmom is a hosszú haj mèg kb.1 év és akkora lesz. Ja és egészséges. Raknák fel képet ,de nem tudom hogyan kell.
Ha már mindenképpen hajat akarsz hosszabbítani, akkor én azt ajánlom, vegyék tömött végű, jó minőségű hajat és max 5 centivel hosszabbítsd. Így nem kell akkora nagy mennyiség, nem lesz tele a fejed illesztésekkel és ha tényleg tömött végű a haj, dúsabbnak is fog látszatni tőle a sajátod. És fontos, hogy ne legyen a frizurád tépett, mert akkor oldalra is kell még plusz haj, én például két oldalt lassan már kopaszodom a túlpakolás miatt (szemből mindig rövidebb volt a hajam, mint hátul). Jelenleg én is arra várok, hogy egybenőjjön és akkor fel rakatok max 2-3 sort dúsításnak.
Én megszívtam ezzel a hajbiznisszel anno rendesen.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!