Miért van az hogy egy nap kétszer fürdök mégis büdös vagyok?
Reggel és délután de dezodor is használok
16/l
Barátaimnak mindig mondom h nem akarok olelkezni mert büdös vagyok de ők csak rohognek mert szerintük nem
Viszont anya minden héten elmondja hogy büdös vagyok
A szobában is büdös van de minden nap szellőztetek legalább 8orat
Mitől vagy büdös? Erősen izzadsz? Ott lent van valami folyásod?
Milyen anyagú ruhákat, fehérneműt, cipőt hordasz? A műszálas ruhák, zoknik, nylonharisnya, olcsó szintetikus és műbőr cipők nagyon sokat tudnak rontani a helyzeten, pláne így, hogy egyre melegebb az idő.
Erős izzadásra ajánlom az Antisudoricát, patikában lehet kapni. És próbálj jobb anyagú cuccokat, jobban szellőző pamut fehérneműt, bőr lábbeliket, minőségibb sportcipőket hordani, használhatsz cipősprayt is.
A helyedben elmennék bőr/nőgyógyászhoz (ha ott lent vannak gondok) is, lehet, hogy valami hormonnal van gond.
és fürdéskor mosd ki alaposan mindkét hónaljad tusfürdővel utána jöhet a dezodor
a hónalj egy viszonylag nagy terület tehát mosd meg alaposan mindenhol tusfürdővel utána öblitsd le
Szagold meg utána, ha még mindig büdösnek érzed akkor mosd le még egyszer
9**Eddig is így furodtem😅 épp ezaz
8**Nem tudtam hogy kevés víz ivás is befojasolhatja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!