Tetszik nektek ilyesmi haj a srácokon?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Milyen srácon tudjátok elképzelni, milyenen nem? vagy akármi ami eszetekbe jut...
kort is írjatok.
2010. júl. 30. 19:33
11/19 anonim válasza:
A haj ami azon az ázsiai srácon van,nagyon nagyon cuki!!!!!!Ha meglátnék egy ilyet egy helyes arcú pasin tuti lecsapnék rá!!!!!! 16/L
12/19 anonim válasza:
20:17 na ez már normális hosszúhajú séró (szerintem, nekem is hosszú hajam van)
Jah nem írtam kort és nemet az elöbb 19:51 vagyok és 23/F.
14/19 anonim válasza:
Az ázsiai srác haja nagyon nem jön be.Nekem ez már túl sok,olyan nőies.A második linken a pasi haja,nagyon jó,imádom a hosszú hajú pasikat.
18/L
15/19 anonim válasza:
Az ázsia srác haja szerintem tök jó, a másik kettőé nem.
16/19 anonim válasza:
tényleg jobb az ázsiai pasié, nem bírom annyira ha egy pasinak hosszú a haja
17/19 anonim válasza:
Ennek az ázsiai (japán?) pasinak nem a haja miatt tennék papírzacskót a fejére, bár az sem dob sokat rajta.
Hasonlók egyébként jól szoktak állni ázsiai pasikon, mivel ők alkatra kevésbé férfiasak, így jobban mennek hozzájuk az ilyen "lányos" dolgok.
Pont ezért fehér ember ne akarja őket majmolni, mert annak fail lesz a vége.
18/19 A kérdező kommentje:
Én annyira sem vagyok férfias mint ez a japán srác. szóval nemigen segítene az se ha kopaszra borotválnám a fejem:D Csak valami új nem unalmas frizut keresek de nem tudom mi legyen. Olyan kéne ami nincs minden második embernek, de azért ne legyen túl extrém se.
2010. júl. 30. 22:44
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!