Veletek volt már ilyen?
22 éves focista srác vagyok, aki nagyon igényes a hajára.
Régebben volt ez. Elmentem abba a fodrászatba, ahová mindig is szoktam. De egy másik ember fogadott engem. Nem az aki szokta vágni a hajamat. Elmondta, hogy a fodrászom most nincs itt, de ő szivesen levágja.
Én meg igazából belementem. (De tudjátok olyan volt a fodrásznő feje, minha nem lenne százas).
Elkezdte vágni. Előszőr oldalt kezdte vágni, amivel igazából nem is volt gond. De mikor elkezdte vágni a teteét.... Először is mondtam neki, hogy nem kell a teteéből vágni. Erre ő nagy élvezettel kezdte el vágni. Azt látam folyamatosan, hogy repülnek ke a hajtincsek a fejemről. Közben folyamatosan megtépett. Mondtam neki, hogy ne vágjon sokat. Erre meg mondta, hogy "a férfinak a rövid haj áll jól, ne magyarázz bele, hogy mennyit vágjak"
Addig-addig mondtam neki, hogy nem kell annyit vágni belőle, amig egyszercsak elő nem vette a hajnyírót, és olyan 5-össel át nem ment rajta. Ezzel már nekem is betelt a pohár, zgyhogy elküldtem az anyjába, aztán elhúztam.
Ugyhogy a kb 5-6 centis tüsi hajamból, most egy kb 1-2 centis kis szar lett.
Mi a véleményetek?
2 hét alatt visszanő, nem értem mit parázol. Legalább nem leszel az a tömeghajú, a focistáknak meg különben is mindig extra szar a hajuk, pl:neymar, messi. Lehetne szarabb is.
Nekem is már ezerszer elcseszték a hajamat, de ilyen hisztit még én se vágtam le. Ez csak haj.
25N
Az igaz, hogy vissza fog nőni és nem sok év alatt nővesztett hosszú hajró van szó
DE
Ez egy fodrászat volt, ahol a VENDÉG kívánságának megfelelően kéne vágni a VENDÉG haját. TANÁCSOT estleg adhat a fodrász, de semmi joga nem volt annak a levágni azokat a plusz centiket. Főleg, hogy az ügyfele többször szólt neki, hogy hagyja abba.
Az a fontos hogy a haj viselőjének tetszen az eredmény nem a fodrásznak, szerintem jogosan dühített a dolog
Nagyon gáz. A szolgáltatásnak arról kellene szólnia, hogy azt kapod, amit kérsz. Remélem, nem fizettél érte.
Velem az ellenkezője szokott néha előfordulni. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor azt kérem, hogy borotválja simára a fejemet, és utána mégis itt-ott borostát találok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!