Mitől sargul be a festett szőke hajam töve?
Figyelt kérdés
Voltam már egy párszor leszivatni a hajam, de az utolso két alkalommal felül mindig besargul. Tesz rá festéket, az első héten szép is. Utána hamvasito samponnal mosom és két mosás után fent sárga lent pedig szép hamvas. Mindig ezt a sampont használtam és eddig bevalt. Egy hete voltam a lenövésem megcsinaltatni és már is sargul. Már azon gondolkodom, hogy kérjek sötétebb színt, hátha azon nem látszana ennyire. De akkor is zavar, hogy eddig nem volt vele gondom. Más is járt már így? Tudtok valami megoldást?2020. máj. 29. 15:17
2/2 A kérdező kommentje:
Szőkés barna.
2020. jún. 1. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!