Festett szoke hajat befesthetem feketere? Befogna? Normalis valaszokat letszi
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 11:44
1/4 anonim válasza:
hát befesteni befestheted, meg be is fogná, csak az aztán az életben nem kopik ki. egy barátnőmnek másfél éve lett festve és nagyon durván látszik még, szóval szerintem ne, mert utána ha mégis meg akarnád változtatni, az lesz aztán a kihívás, meg tönkretenné a hajad
2/4 anonim válasza:
Szerintem esélyes, hogy foltos lenne.
3/4 anonim válasza:
Elsöre nem fogná be rendesen,plus zöldes lenne a szine.
4/4 anonim válasza:
Szerintem többször kellene befesteni, az biztos. Ha feketére szeretnél váltani, szabadulnál a szőkétől, akkor fesd. Az mindegy, hogy ha egyszer a feketétől akarsz szabadulni, akkor mire fested rá, mert 1. előbb-utóbb a szőke teljesen lenő a fekete alatt, 2. a feketét általában ígyis-úgyis koktélozni kell vagy leszívni.
És ha esetleg fokozatosan csinálnád? Én sötétbarna szerettem volna lenni festett platinaszőkéből, legnagyobb meglepetésemre nem is lett foltos a hajam, de mivel nyári időszakban váltottam hajszínt, így folyton kiszívta a sötétbarnát a nap, amiért szőke volt alatta. Másfél hónap után meguntam, befestettem feketére, azóta idén lesz 2 éve, hogy fekete vagyok szöszi helyett. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!