Mit tegyek ha olyan a hajam mint Makrai Timinek (tiktok)?
Nem tudom ki az a Markai Timi, de ha fénytelen és sprőd a hajad, akkor mindenképp használj olyan sampont és balzsamot amit tartalmaz kevés olajat. Balzsamot mindenképp használj, de légyszi ne drogériás cuccokat tegyél a hajadra, mert azoktól még rosszabb lesz. Használj időközönként olajas hajpakolást, amibe olyan olajakat teszel, mint pl a kókusz, mandula, szőlőmag olaj stb... Ha lehet ne vasald nagyon gyakran.
Nekem nagyon sokat segítettek az olajok és a bio termékek(sampont, balzsam) a hajamon :)
Én sok sampont és balzsamot kipróbáltam, azok váltak be a legjobban amelyek semmilyen mesterséges hatóanyagot nem tartalmaztak, mint pl a szi szlikon, parabén stb.. Szinte mindegy mit használsz, a lényeg hogy aránylag természetes összevetőket tartalmazzon.
Ilyenek pl a Davines, Klorane stb - Ezek nekem nagyon beváltak.
Használhatsz olyan hajolajat is, amit napközbe rá tudsz kenni a hajvégeidre, hogy ne száradjanak ki.
Remélem tudtam segíteni :)
Muszáj lesz levágatnod... mert az soha nem lesz szép már :(
És ha levágatod, akkor az után nagyon figyelj rá... esetleg a táplálkozásra is oda figyelhetnél, mert ha nem viszel be elég megfelelő tápanyagot, akkor az sajnos a bőrön, körmökön és hajon is meglátaszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!