Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom törölni a TikTok...

Hogy tudom törölni a TikTok fiókomat? Sajnos jelszavamat elfelejtettem. Több oldallal is jelentettem, de nem törlik.

Figyelt kérdés
Nagyon le szeretném törölni, mert csomó videó kivan téve és nincs leprivátolva az oldal.

#TikTok fiók #leakaromtörolni
2020. máj. 28. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:

"Sajnos jelszavamat elfelejtettem."

Kérhetsz jelszó-helyreállítást - akár e-mail címre, akár SMS-ben telefonszámodra:

"If you are logged out:

1. Tap Log in.

2. Tap Get help signing in, and tap Email or Phone Number.

- If you chose Email: Enter your email address and we'll email you a code. (Didn't get the email? Double-check the spelling or your spam folder.)

- If you chose Phone Number: Enter your phone number and we'll send you an SMS with a code."

[link]

"Hogy tudom törölni a TikTok fiókomat?"

Ha bejelentkezel, tudod töröltetni:

[link]

2020. máj. 28. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Csak sajnos van több fiókom is és ami a leggázabb, hogy szinte az összesnek ugyanaz a jelszava. És ha próbálok belépni akkor ugyanabba vissza belép
2020. máj. 28. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor jelentkezz ki a többi fiókból illetve töröld a sütiket:

* [link]

* [link]

* [link]

2020. máj. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!