Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom törölni a TikTok...

Hogy tudom törölni a TikTok fiókomat? Sajnos jelszavamat elfelejtettem. Több oldallal is jelentettem, de nem törlik.

Figyelt kérdés
Nagyon le szeretném törölni, mert csomó videó kivan téve és nincs leprivátolva az oldal.

2020. máj. 28. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:

"Sajnos jelszavamat elfelejtettem."

Kérhetsz jelszó-helyreállítást - akár e-mail címre, akár SMS-ben telefonszámodra:

"If you are logged out:

1. Tap Log in.

2. Tap Get help signing in, and tap Email or Phone Number.

- If you chose Email: Enter your email address and we'll email you a code. (Didn't get the email? Double-check the spelling or your spam folder.)

- If you chose Phone Number: Enter your phone number and we'll send you an SMS with a code."

[link]

"Hogy tudom törölni a TikTok fiókomat?"

Ha bejelentkezel, tudod töröltetni:

[link]

2020. máj. 28. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Csak sajnos van több fiókom is és ami a leggázabb, hogy szinte az összesnek ugyanaz a jelszava. És ha próbálok belépni akkor ugyanabba vissza belép
2020. máj. 28. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor jelentkezz ki a többi fiókból illetve töröld a sütiket:

* [link]

* [link]

* [link]

2020. máj. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!