Elfelejtettem az OTP bankos jelszavamat, most mit csináljak?
Frissült a telefonom, és most újra kell regisztrálnom a Smart Bank alkalmazásba, de nem tudom mi az OTPs jelszavam (az azonosító, számlaszám megvan, de a jelszót nem tudom már). Bemenni a bankba nem tudok, mivel a karantén és határzár miatt külföldön vagyok Vajdaságban és valószínűleg hónapokig nem tudok visszamenni Magyarországra, de bank alkalmazáshoz viszont muszáj lenne hozzáférnem. Mit tudok ebben az esetben tenni?
Nagyon fontos lenne, szóval előre is köszönöm ha tud valaki segíteni
Köszönöm, de külföldi számról nem tudom roamingban felhívni, írtam egy emailt remélem válaszolnak
De szerintetek lehetséges lesz valahogy? Mert azt írja elvileg az oldalukon hogy úgy lehet új jelszót kérni ha bemegyek a bankba de azt most ha szeretnék se tudnék
A magyar számomon jelenleg nem aktív a csomag mivel hónapokig nem fogom tudni visszamenni így nem akartam feleslegesen telefonszamlat fizetni, amúgy is egy órára lakok Szabadkatol, így az úgy nem fog menni, szóval nagyon remélem hogy az emailre kapok választ
De azert köszi hogy próbáltál segíteni
Nem is amiatt vagyok ideges hogy hogy tudok velük kommunikalni hanem hogy amit szeretnék olyat lehet e csinálni
Addig próbálgattam, amíg végül meglett a jelszó szóval sikerült belépni
Köszönöm azért annak, aki próbált segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!