Hajhullásra tanácsolnátok valami bevált módszert?
Hát vagy valami betegség van a háttérben, vagy egyszerűen vitaminhiány. Nekem anyukámnák 37 évesen nagyon elkezdett hullani a haja és kiderült hogy túlműködik a mandulája, ezért kiszedték neki és utána leállt neki. Később a Dm sajátmárkás hajvitaminját szedte és neki segített. Nekem is csak pozitív tapasztalatom van vele, csak ajánlani tudom. De én azért elemennék egy vérvételre a helyedben. Sosem lehet tudni.
Ez az a vitamin, egyáltalán nem drága és tényleg sokkal gyorsabban fog tőle nőni a hajad és dúsabb lesz. Nekem is alapból gyorsan nőtt de amióta szedtem a tabikat, 5-8 centit nő 2 hónap alatt.
Szia! :)
Első körben a táplálkozásom figyelném meg a helyedben, mielőtt bármiféle szerrel “elkezdenék élni” (a fehérjebevitelt elsősorban), illetve elmennék kivizsgáltatni, hát ha hormonális eredetű/vitaminhiány okozza a hajhullást. Más eltérést nem tapasztalsz magadon?
Mivel akár egy pajzsmirigy alulműködés is kiválthatja.
Térképezd fel az egészséged, mielőtt valami drága bogyóra elköltenéd a kis pénzed. :)
Jobbulást kívánok! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!