Mennyire rossz ötlet így intézni a teljes intim szőrtelenítést nőként?
Figyelt kérdés
Tehát először rövidre vágni, aztán leborotválni, majd miután elkezd visszanőni epillátor használatra váltani. Természetesen a megfelelő hidratálással2020. máj. 27. 18:41
1/5 anonim válasza:
Elvileg lehet így is, ahogy neked legjobban megfelel. Az epilláláshoz elöször tényleg rövid szörszálak kellenek, de nem mindenkinek elég nagy a fájdalomtürö képessege. Viszont ha megszokod, egyre kevésbé rossz.
2/5 anonim válasza:
Ha bírod,semmi gond nincs vele. Nekem az epilálás nem vált be ott,erős a szőr,nagyon fájt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is erős a szőr, ezért akarom előtte ritkitani.
2020. máj. 27. 19:47
4/5 anonim válasza:
Borotvával nem ritkitod, csak visszavágod de kb egyszerre fog kinőni újból az összes. Tény és való lehet rövidebb lesz a szőr, így nem tép meg de nem lesz kevesebb. Én egyszer egy napomat arra áldoztam hogy szemöldök csipesszel kiszedegettem a nagyját aztán átmentem rajta epillátorral, és akkoris szőr növésével megegyező irányba húztam mert akkor nem fáj annyira. De már lemondtam róla. Így is van elég testrészem amit gyantázok/epillálok, nekem ott mindig véraláfutásos volt így maradtam a borotvánál, csak a bikinivonalam gyantázom. Majd ha egyszer lesz elég pénzem rá akkor lézerrel leszedetem mindenhonnan. De sok sikert! 🤗
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából úgy vagyok vele, hogy elég, ha legalább rövidebb és kevésbé tépem meg magam. De akkor szerintem lehet előtte nekiesek csipesszel, hogy kevesebb legyen a nagy akció előtt. :D
2020. máj. 27. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!